Home Connect van Bosch

Laat de technologie voor je spreken.

We weten allemaal dat goede communicatie het dagelijks leven makkelijker maakt. Je kunt steeds meer Bosch huishoudelijke apparaten verbinden via Home Connect. Zo bedien je ze eenvoudig op afstand en blijf je continu op de hoogte, waar je ook bent. En doordat Home Connect voortdurend wordt bijgewerkt, haal je steeds meer uit je apparaten met nieuwe en verbeterde functies. Hierdoor heb jij meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven.

De nieuwe standaard voor comfort in huis.

Wij geloven dat verbondenheid jouw huis slimmer en vooral comfortabeler maakt. Stuur recepten van de Home Connect app alvast naar de oven of laat de oven alvast voorverwarmen als je bijna thuis bent. Of laat de wasmachine en wasdroger data uitwisselen zodat de wasdroger automatisch het juiste programma selecteert en jij dit niet meer hoeft te doen. Dit zijn enkele voorbeelden van producten die jou het leven een stuk makkelijker maken zodra je ze verbindt met Home Connect.

Op elke manier verbonden.

Er zijn verschillende manieren om jouw apparaten te koppelen aan een telefoon. Zo heb je Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT en ga zo maar door. Onze apparaten werken goed samen met al deze platformen. Fijn, zo maakt het niet uit welk systeem jij in huis hebt. Vraag Google of Alexa eenvoudig om de oven alvast voor te verwarmen of de wasmachine uit te zetten. Blijf jij lekker op de bank zitten.

Simpl Facebook Module

WST Keukens BV

Vlietsend 28
1561 AD Krommenie

Route

Contact WST Keukens

Tel: 075 - 6217260
Fax: 075 - 6409268

Email: info@wstkeukens.nl

Openingstijden

Maandag : 13:00u - 17:30u
Dinsdag - Vrijdag: 9:30u - 17:30u
Donderdag koopavond: 19:00u - 2100u
Zaterdag: 9:30u - 16:00u

WST Keukens