Keuken op maat

Wij leveren een hoogwaardige keuken op maat, waarbij uw wensen volledig worden ingevuld. Uw ideeën zetten wij graag om in de keuken van uw dromen: van een landelijke keuken tot een moderne keuken.

Uw keuken in beeld met een 3D-tekening

Zelf uw droomkeuken samenstellen

Keukens op maat voor bedrijven en particulieren

Werkwijze keuken op maat

Om u volledig tot dienst te zijn met een keuken op maat, maken wij een afspraak bij u thuis. Allereerst meten wij de maten op voor de te plaatsen keuken. Vervolgens nemen we samen de wensen voor uw nieuwe keuken door.

Van kleur tot apparatuur: wij creëren uw droomkeuken

Twee belangrijke onderdelen van de uitstraling van uw keuken, zijn de kleur en de stijl. Gaat u voor een roomwitte landelijke keuken of liever voor een moderne zwarte keuken? Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit de kleur en stijl van de keuken, kijken we welk model keuken het beste aansluit bij uw woning en kookwensen. Aan de hand van deze wensen bekijken we de verschillende soorten apparatuur die u toe kunt toevoegen aan uw droomkeuken.

Fotorealistische 3D-tekening

Nadat wij uw wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, starten wij met een fotorealistische 3D-tekening van uw keuken op maat. Tijdens het schetsen letten wij op de beschikbare ruimte, de lichtinval en de keukenapparatuur die geplaatst zal worden. Indien nodig adviseren wij u om restruimtes op te vullen met vindingrijke snufjes, zodat u de ruimte in uw nieuwe keuken optimaal gebruikt. Voor iedere ruimte is er een passend ontwerp.

Een keuken op maat: geschikt voor bedrijven en particulieren

Zowel particulieren als bedrijven vinden bij ons een keuken op maat. Zo hebben wij bijvoorbeeld speciaal voor bedrijven en zorginstellingen hufterproof keukens in ons assortiment. Deze keukens kunnen tegen een stootje en staan bekend om hun duurzaamheid: dit maakt de keukens perfect voor veel bedrijven.

Offerte keuken op maat

Wanneer u interesse heeft in een keuken op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of te adviseren omtrent de mogelijkheden voor uw woning. Bel 075 621 7260 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Simpl Facebook Module

WST Keukens BV

Vlietsend 28
1561 AD Krommenie

Route

Contact WST Keukens

Tel: 075 - 6217260
Fax: 075 - 6409268

Email: info@wstkeukens.nl

Openingstijden

maandag : alleen op afspraak geopend 
Dinsdag : 9:30 - 17:00 uur
Woensdag : 9:30 - 17:00 uur
Donderdag : 9:30 - 17:00 uur / 19:00 - 20:00 uur 
Vrijdag : 9:30 - 16:00 uur
Zaterdag : 9:30 - 16:00 uur

WST Keukens